8360 Keszthely, Mártírok útja 8. sz. alatt található felvételi épületben 10,18 m2-es üzlethelyiség kiadó.

8360 Keszthely, Mártírok útja 8. sz. alatt található felvételi épületben 10,18 m2-es üzlethelyiség kiadó.

 

A bérlemény Keszthely vasútállomáson 8360 Keszthely, Mártírok útja 8. sz. alatt található. Jól megközelíthető, állapota rendezett.

A bérlemény elhelyezkedése kiváló: közel van a mólóhoz, a strandhoz, és a belvároshoz egyaránt, a vasútállomás intermodális csomópontként is funkcionál. A vágányokkal párhuzamosan halad a balatoni kerékpáros körút. Keszthely a Balaton egyik legfontosabb üdülőtelepülése, jelentős turistaforgalommal, amely főként a szezonban, de időnként azon kívül is (pl. tavaszi-őszi kerékpáros turizmus, téli korcsolyázás, BSzM, Helikon-fesztivál) jelentkezik.

A bérlemény minimális bérleti díja: 40.000.-Ft/hó+ÁFA

A bérleti  díjon felül a bérleti szerződésben rögzítetteknek megfelelően ingatlankezelési díj kerül kiszámlázásra, melynek összege 2.089.-Ft/hó+ÁFA

A bérleményben a MÁV Zrt. minden közművet biztosít, melyek használatához továbbszolgáltatási szerződés megkötése szükséges. A bérleményben van egy kézmosó, továbbá az üzlethelyiséghez tartozik egy 1,8 m2-es közös szolgálati mellékhelyiség.

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy olyan szolgáltatások legyenek jelen a vasút, illetve a bérlettel érintett ingatlan területén, amelyek javítják az utaskiszolgálás színvonalát, biztosítják a vasúti, állomási területek állagmegóvását, támogatják/biztosítják a vasútüzemi tevékenység ellátását.

A fentiek figyelembevétele mellett bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

  • a MÁV Zrt. megítélését negatívan befolyásoló tevékenység (pl. szex-shop, peep show stb.) gyakorlása,

  • pénznyerő automaták működtetése,

  • a környezetet szennyező tevékenység folytatása,

  • a környezet zajszintjét jelentősen emelő, illetve az utasforgalmi létesítményekben működtetett hangosbemondó-rendszer érthetőségét zavaró zajjal járó tevékenység gyakorlása,

  • peronokon és utasterekben asztalokról vagy egyéb mobil eszközökről történő árusítás, függetlenül a forgalmazott termékektől (kivéve az ideiglenes, promóciós jellegű és kifejezetten az utasforgalomhoz kapcsolódó árusítást).

A pályázat beérkezésének határideje: 2021. október 18. 12 óra.

Információ kérhető az alábbi elérhetőségeken:

MÁV Zrt. PTI Szombathely, Területi vagyongazdálkodás
Jáger Péter (06/1/5171215, jager.peter2 [KUKAC] mav.hu )
vagyongazdalkodas.szombathely [KUKAC] mav.hu

Kiírás dátuma:
2021. szeptember 17. péntek, 14.45
Leadási határidő:
2021. október 18. hétfő, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon kepek_hirdetes.pdf6.68 MB2020.08.26.
PDF ikon palyazati_hirdetmeny_2021.09.17.pdf323.81 KB2021.09.30.