Kerékpárszállítás

Keresse kerékpáros logónkat járműveinken!

A MÁV-START Zrt. folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal kíván az egyre növekvő kerékpárszállítási igényeknek eleget tenni. Hosszú távú fejlesztési programunk célja, hogy minden vonaton biztosított legyen a kényelmes, kiszámítható kerékpárszállítás, hiszen ezt a népszerű szolgáltatást évente több mint háromszázezren veszik igénybe.

Hírek, kiemelt ajánlataink

Velencei-tó

A Budapest-Déliből hétvégén 8:40-kor és 10:40-kor induló Székesfehérvárig közlekedő G30-as gyorsított személyvonatok a Velencei-tó partján mindenhol megállnak. A vonatokban nagy befogadóképességű kerékpárszállító kocsi közlekedik, így kerékpáros utasainknak ezeket a vonatot ajánljuk. Gárdonyból visszafelé 17:35-kor, és 18:35-kor indulnak ezek a szerelvények. A Balaton északi partjára közlekedő Tekergő gyorsvonatok megállnak Velencén, ezekkel a vonatokkal is elérhető a tó és utasaink kerékpárjukat is magukkal vihetik.

Bringával a Dunakanyarba

A vonatok közlekedése a Dömösi átkelésnél történt sziklaomlás miatt július közepéig bizonytalan, kérjük figyeljék az ezzel kapcsolatos híreket!

A Dunakanyar már a Nyugati pályaudvarról induló Metropolitan EuroCity vonatokkal is megközelíthető, a vonatokon 12 db kerékpár szállítható. Az utazáshoz menetjegyre, kerékpárjegyre és kerékpárhelyjegyre van szükség. A vonatok Budapest-Nyugati és Vác között nem állnak meg, így segítve a kirándulók gyorsabb eljutását a Dunakanyarba.

Kerékpáros túrajegy egész évben

Vonattal és kerékpárral a legkedveltebb célpontok a Balaton, a Tisza-tó és a Fertő tó. Ha Ön is ide tervezi kirándulását, idén is megéri kerékpáros túrajegyet váltania.

A kerékpáros túrajegy előnye, hogy az ország bármely területéről elindulva, a megtett távolságtól függetlenül, egységesen, 420 forintért vásárolható meg, ha az utas a három tó valamelyikéhez kirándul, akár hétvégén, akár hétköznap.

A kerékpáros túrajegyek a pénztárakon kívül az új típusú jegykiadó automatákból, valamint az interneten keresztül is megvásárolhatók! Ha internetes jegyvásárlásnál az automatás átvétel helyett az otthoni nyomtatást, vagy az elektronikus eszközön való bemutatást választja, 10% kedvezményt adunk!

Díjmentes kerékpárszállítás bérletes utasainknak!

Vásároljon havi, félhavi vagy 30 napos vasúti bérletet és szállítsa kerékpárját ingyenesen vonatainkon! Érvényes bérlettel rendelkező utasuk hétvégi napokon díjmentes kerékpárjegy megváltásával utazhat kerékpárjával a bérleten feltüntetett viszonylaton.

Kedvezményes kerékpárjegy START Klub kártyás utasainknak

A START KLUB kártyával rendelkező utasok részére 25%-os kedvezményt biztosítunk a kerékpárjegy árából. Ezen felül szombatonként továbbra is díjmentesen szállíthatják kerékpárjukat. Részletekért keresse START Klub oldalainkat.

Kerékpár-utánfutók szállítása

A MÁV-START vonatain lehetőség van kerékpár-utánfutók szállítása. Tájékozódjon a szállítás feltételeiről!


Ajánlataink 

Kedvezményes szálláslehetőség Gyenesdiáson

Kedvezményes szálláslehetőségA ZÖLDHÁZ Bio Panzió és Villa Panoráma szálláshelyek szeretettel várják azon utasainkat, akár egyénileg, vagy csoportosan érkeznek, akik vonattal és kerékpárral utaznak Gyenesdiásra, és az aktív kikapcsolódásukhoz szállást is igénybe kívánnak venni. Amennyiben az érvényes vasúti kerékpárjegyüket felmutatják, a napi árakból 15 % kedvezményt nyújtanak számukra a ZÖLDHÁZ Bio Panzió és Villa Panoráma szálláshelyek. Bővebb felvilágosítás: http://zoldhazec.hu/

Vonat+kerékpár = termelői piac látogatása Gyenesdiáson

Gyenesdiás Termelői PiacA Gyenesdiási Termelői Piac várja a vonattal és kerékpárral érkező utasainkkal. Utazásaink során tegyünk egy kis kitérőt, álljunk meg pihenni a Nyugat-Balaton egyik legszebben kialakított Piacterén. A piactér, tematikus- és családbarát programjaival, teljes körű termelői és kézműves frissensültek kínálatával várja a finomra, egészségesre és jó hangulatra vágyó vendégeit.

Utazás, kerékpár, finom ételek, kellemes környezet.